New York är kanske inte den mest ekonomiskt vänliga staden för konstnärer, men det är definitivt en av de mest konstnärliga platserna att vara i USA. När hemmet eller löftet landat för kreativa sinnen över hela världen, erbjuder New York ett vittnesbörd om sin konstnärliga karaktär genom sina imponerande byggdesigner. Från interiörer till fasader, från hem till kommersiella byggnader, New York är definitivt en inspirationskälla för dem som vill se längre än den konventionella hinken med vit färg. Om du bor i New York är du förmodligen redan van vid de intressanta fasaderna som du kan se i nästan varje stadsdel. The New Museum on the Bowery och Broken Angel i Brooklyn är bara två exempel, men kreativitet är inte bara på ytan, för om du tittar in i några av husen och anläggningarna i staden får du definitivt några fantastiska idéer att förmedla att måla entreprenörer i NYC och implementera i ditt hem fasadmålare i västerås.

Man skulle förmodligen föreställa sig att i en tid av hastighet och datorer, New York anammar högteknologisk design. Utan tvekan har New York sin andel av häpnadsväckande, toppmoderna kontorsbyggnader och futuristiska hybridhem, men det finns fortfarande hus och anläggningar i New York som påminner gästerna om det förflutnas charm. Till exempel finns det barer på W 23rd St som återskapar rockbarheten på 1950 -talet. Det finns också anläggningar som restauranger och kaféer som tidigare var fabriker och när ägarna renoverade dem behöll de den industriella stilen avsiktligt. Ett relevant exempel i den meningen är en bar på Elizabeth St.

När det gäller heminredning är saker och ting på samma sätt. Husmålare i NYC säger att mockafinish och förgyllning är förvånansvärt mer populära än metalliska linjer. Eftersom shabby chic -stilen kom tillbaka för några år sedan är det helt naturligt att husägare började leta efter dekorativa målningsstilar som kunde matcha den. Bohemisk heminredning är en stigande trend i New York, eftersom det ger en utmärkt balans mellan lyx och komfort. Eftersom denna målningsstil är helt motsatsen till minimalism, som använder de enklaste verktygen och teknikerna. Husmålare i New York som erbjuder vintagemålningsjobb använder ofta speciella tekniker som strie -målning och fuskmarmor. Naturligtvis är det viktigt att nämna att inte alla heminredningar ger ägarna friheten att välja vilken design de vill. För bästa resultat bör du välja den interiörsmässiga stilen baserad på rummets storlek. Till exempel, om du har en liten lägenhet med lågt i tak, kan välja en alltför invecklad målningsstil skapa illusionen av ett ännu mindre utrymme. Lyckligtvis finns det många entreprenörer i New York som kan erbjuda dig professionell vägledning om den perfekta stilen för dina specifika krav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *